Halk Kütüphanesinde mini konser

Halk Kütüphanesinde mini konser ARDAHAN-BHA ‘Ardahan’ın Yetiştirdiği Değerler ve Gençlere Örnek Kariyerler’ başlıklı kütüphane söyleşisinin konuğu olan Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi aynı zamanda Tar Sanatçısı olan Yusuf Altun söyleşi sonrası katılımcılara tarıyla mini bir konserde verdi. Ardahan Halk Kütüphanesinde düzenlenen söyleşiye, Vali Yardımcısı Yakup Papaker, İl Milli Eğitim Müdür vekili Akın Koç,...

Halk Kütüphanesinde mini konser

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk Kütüphanesinde mini konser

ARDAHAN-BHA

‘Ardahan’ın Yetiştirdiği Değerler ve Gençlere Örnek Kariyerler’ başlıklı kütüphane söyleşisinin konuğu olan Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi aynı zamanda Tar Sanatçısı olan Yusuf Altun söyleşi sonrası katılımcılara tarıyla mini bir konserde verdi.

Ardahan Halk Kütüphanesinde düzenlenen söyleşiye, Vali Yardımcısı Yakup Papaker, İl Milli Eğitim Müdür vekili Akın Koç, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erhan Hoşafcı, Ardahan Kadastro Müdürü Mustafa Çelik, Şube Müdürleri, İl Halk Kütüphane Müdür Vekili Sinem Kayatürk Demir ve çok sayıda lise son sınıf öğrencileri katıldı.

Öğretim görevlisi Yusuf Altun söyleşide Tar çalgısı hakkında bilgi vererek katılımcılara mini bir konser dinletisi sundu. Altun’un mini konseri katılımcılardan büyük alkış aldı. Halk kütüphanesinde gelenek halini alan haftalık sohbet programı Ardahan Vali Yardımcısı Yakup Papaker, İl Milli Eğitim Müdür vekili Akın Koç ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede öğrencilere kariyer tavsiyeleri ile sona erdi.

Halk Kütüphanesinde mini konser

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.